Osztálykirándulás
Horváth Tünde 2011-06-22

Városlőd-Kislőd Sobri Jóska Kalandpark 2011. jún. 16-17.

A 7. osztály 2011. június 16-án 9 óra körül gyülekezett az iskola előtt. Először Veszprémig, onnan Városlődig busszal utaztunk, majd fél órás séta várt ránk. A Kalandparkban rögtön elfoglalhattuk a szállásunkat. Egy faházban négyen-öten aludtunk.
A gyerekek ezután egyből a vízbe vetették magukat. A hófánkokat is kipróbálták és hatalmasakat csobbantak a vízbe. Délben közösen ebédeltünk, délután pedig volt, aki fürdött, volt, aki a drótkötélpályán egyensúlyozott.

Késő délután megérkezett Szandra apukája, aki nagyon finom gulyáslevest főzött nekünk bográcsban. Este 8 óra körül vacsoráztunk, utána sétáltunk egyet a tó körül és beszélgettünk, miközben az otthonról hozott süteményeket majszoltuk, pedig előtte már jó pár palacsintát megettünk. Az az eperlekvár isteni volt. Második nap reggel senkit nem kellett kelteni. Mindenki megreggelizett, majd összepakolt a faházban. Utána jöhetett a fürdés, drótkötélpálya, és a lézerharc. Délután 2 órakor gyülekeztünk, elsétáltunk Városlődre, a buszra és elindultunk haza.

Nagyon jól éreztem, éreztük magunkat, és remélem, hogy jövőre is ilyen szuper osztálykirándulással zárjuk az évet!

Éva néni
Az eseményről készült fotók ide kattintva érhetők el.


(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)