FONTOS INFORMÁCIÓK!
Horváth Tünde 2013-08-26

INFORMÁCIÓK A TANKÖNYVOSZTÁSHOZ

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a 2013/2014.tanévre megrendelt tankönyveket az első tanítási napon kapják meg a tanulók.

Kérjük, hogy az átvételhez szükséges alábbi dokumentumok valamelyikét mindenki hozza magával, névvel ellátott zárt borítékban!

1. Akinek fizetniük kell a tankönyvekért: díjbekérő (csekk ), illetve a más módon történt befizetés igazolását (banki átutalás bizonylata, KELLO igazolása, stb.).

2. Az ingyenes tankönyvellátásban részesülők az igénylőlapon szereplő érvényes igazolások fénymásolatát hozzák magukkal:

A.
tartósan beteg [ Igazolás : szakorvosi igazolás vagy emelt szintű családi pótlék folyósításáról szóló igazolás],
B.
testi, érzékszervi, értelmi, beszédfogyatékos, autista, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos [ Igazolás : szakértői és/vagy rehabilitációs bizottság szakvéleménye],
C.
pszichés fejlődés zavarai miatt a nevelési, tanulási folyamatban tartósan és súlyosan akadályozott (pl.: dyslexia, dysgraphia, dyscalculia, mutizmus, kóros hyperkinetikus vagy kóros aktivitászavar) [ Igazolás : tanulási képességeket vizsgáló szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleménye],
D.
három- vagy többgyermekes családban élő [ Igazolás : családi pótlék folyósításáról szóló igazolás, CSAK a Magyar Államkincstár ÁLTAL KIADOTT HIVATALOS ], VÁLTOZÁS A KORÁBBIAKHOZ KÉPEST!!!
E.
rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesül [ Igazolás : az erről szóló határozat].

Csak a jelenleg is érvényes igazolásokat tudjuk elfogadni!

ÉTKEZÉS IGÉNYLÉSE!

Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekük étkezési igényét 2013. augusztus 29. (csütörtök) 14.30-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezni szíveskedjenek. Csak így tudjuk garantálni a hétfői ebédet!
A titkárság nyitva tartása naponta: 7.00 -14.30.
tel : 88/ 505-600
email : nemvamos@gmail.com

Az információ pdf-ben ide kattintva nyitható meg.

(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)