Rajz és környezetvédelmi pályázati sikerek
Horváth Tünde 2012-03-22

Ivóvizünk védelmében

Iskolánk 70 db alkotással és egy tanulmánydolgozattal vett részt a Bakonykarszt ZRt. által kiírt Víz világnapi rajzpályázaton. Az eredményhirdetésre március 22-én került sor és egy játékos környezetvédelmi vetélkedőre is, ahova a legtöbb színvonalas pályamunkát beküldő iskolák egy-egy csapatát hívták meg. A vetélkedőn intézményünket Papp Dorottya 8. osztályos, Szoboszlai Soma 5. osztályos, Sáska Maja 4. osztályos és Szoboszlai Dániel 4. osztályos tanuló képviselte. Diákjaink derekasan helyt álltak, csak a hajrában maradtak le a helyezésről.
A vetélkedést a díjátadó követte, ahol Bakonyi Alexandra 8. osztályos tanuló a rajzpályázaton 1 helyezést, dolgozatával pedig 2. helyezést ért el.
Gratulálunk neki ehhez a szép teljesítményhez. A versenyre több mint 1200 pályamunkát küldtek be 56 iskolából, ezért nem volt könnyű helyzetben a zsűri. A díjazott munkák április 22-ig, a Föld világnapjáig megtekinthetők a Bakonykarszt ZRt. székházába - Veszprém, Pápai út. 41. Ugyancsak elismerés illeti a vetélkedőn résztvevőket, és minden diákot, akik alkottak a rajzpályázatra.
A verseny és a díjátadó képei ide kattintva érhető el.
A rajzpályázat beküldött munkák itt tekinthetők meg.
A tanulmány ide kattintva oldalanként megtekinthető.
A tanulmány pdf formátumban itt érhető el.

(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)