Tanévnyitó
Horváth Tünde 2011-09-01

Becsengettek

A nemesvámosi Petőfi Sándor Általános Iskolában a 2011-2012-es tanév megnyitására augusztus 31-én, 17 órakor került sor.
A szép, nyárias délutánon az udvaron gyülekezett az iskola apraja nagyja. A Himnusz eléneklése, majd Szokolainé Polyák Tünde igazgató köszöntője után, Sövényházi Balázs polgármester beszéde hangzott el. Ebből a résztvevők megtudhatták, hogy Nemesvámos települése továbbra is támogatja az iskolát, a színvonalas oktatást. Kiemelte, hogy az intézmény az előző tanévben elnyerte az ökoiskola címet, és rendkívül sok technikai fejlesztés is lezajlott. Üdvözölte az országos, régiós és megyei szinten elért tanulmányi, sport, és művészeti helyezéseket, eredményeket. Reményeik szerint ezért egyre több diák, illetve szülő választja majd a település iskoláját.
Az ünnepélyt próza és versek színesítették, amiket a diákok adtak elő. Az elsősök köszöntése során ajándékkal kedveskedtek az osztálytanítók, Molnárné Fekete Andrea és Moór Zsanett. Majd az igazgatónő hivatalosan is megnyitotta az új tanévet. Az rendezvény a Szózat eléneklésével zárult.
Az esemény képei ide kattintva nézhetők meg.
A tanév rendje az Eseménynaptár menüpont alatt található, vagy ide kattintva.

 

(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)