ECDL vizsgaeredmények
2023-02-26

Prezentáció, Képszerkesztés és Szövegszerkesztés modul vizsgaeredményei

2023.02.15-én 14:30-kor zajlott a 7. osztályos ECDL-es diákok prezentáció vizsgája Veszprémben, az OKTKER - Nódus Kft. székhelyén levő ECDL központban (8200 Veszprém, Bartók Béla u. 12.). A vizsgát a Sophia vizsgáztató rendszer javította ki és jelenítette meg egyből az értékelést. Ezen a napon 13 tanulóból 13 levizsgázott. Gratulálunk nekik! Sajnos betegség miatt, egy tanuló nem tudott megjelenni a vizsgán.
Ezen a napon Nagy Bonita 15:30-kor még egy vizsgát tett, így az elmaradt szövegszerkesztés modult is sikeresen teljesítette, ami nem kis feladat volt a számára.

A hetedik osztályosok vizsgája után, a nyolcadikosoknak 15:30-kor kezdődött a képszerkesztés vizsgájuk. Ezt a vizsgát is ettől az évtől kezdve, csak a Sophia vizsgáztatói rendszeren keresztül lehetett teljesíteni. A 13 tanulóból 10 levizsgázott. Gratulálunk nekik!

7. osztályosok - prezentáció: Baráth Barnabás, Békefi Anna, Denk Áron, Faa Barbara, Fáth Renátó, Fürst Zsófia, Horváth Dániel, Kovács Eszter, Luter Kevin, Nagy Bonita, Nagy Patrícia, Somogyi Botond, Tőkés Kata.

7. osztályos - szövegszerkesztés: Nagy Bonita.

8. osztályosok - képszerkesztés: Balogh Csaba, Egyed Szófia, Fekete Máté, Hajgató Dávid, Horváth Laura, Kálmán Jázmin, Kéri Richárd, Koleszár Ákos, Nagy Boglárka, Patkó Balázs.

Az iskolánkban zajló informatika tanításról itt lehet tájékozódni.
A tanév vizsgaeredményei itt érhetők el.
Összesített táblázat az iskola tanulóinak ECDL vizsgáiról itt érhető el.

Horváth Tünde
informatika tanár

(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)