ISKOLA IGAZGATÓ:
Szokolainé Polyák Tünde
Feladatait ellátja: 2008. - 2017.
Telefon: 88/505-600

 

ISKOLA IGAZGATÓ HELYETTES:
Szilágyi Adrienn
Feladatait ellátja: 2008. - 2017.
Telefon: 88/505-600


KÜLDETÉSNYILATKOZAT

A nemesvámosi Petőfi Sándor Általános Iskola küldetése, hogy a közoktatás keretein belül - a település és vonzáskörzete gyermekeinek általános iskolai nevelésére-oktatására vonatkozó - speciális társadalmi szükségletek kielégítése megvalósuljon olyan színvonalon és olyan mennyiségben, amely kiváltja az itt tanuló gyermekek, a település lakosságának, az intézmény fenntartójának és valamennyi partnerének elégedettségét, elismerését.

Ennek érdekében iskolánk olyan modern pedagógiai módszerekkel, olyan gyermekszerető pedagógusokkal dolgozik, hogy minél több sikerhez juttathassa mindazon tanulóit, akiknek a szülei megbíztak bennünk annyira, hogy ránk bízták legféltettebb kincsüket, gyermekeiket.

A sikerorientált tanulás érdekében magasan képzett pedagógusok teszik lehetővé mind a tehetséggondozást, mind a tanulási nehézségek, zavarok megoldását. Célunk a hagyományőrzés, a második nyelvi kultúra kiépítése (német nemzetiségi oktatás), a minőségi és törvényes oktatás megszervezése.

Intézményünk minden dolgozója arra törekszik, hogy tanulóink olyan készségekkel, hagyományokkal hagyják el tanulmányaik befejeztével iskolánkat, melyek segítségével sikeresek lehetnek a felsőbb fokú tanulmányaikban, és később a társadalom hasznos és megbecsült tagjaivá válhassanak.


Szokolainé Polyák Tünde
igazgató

 


(copyright: Petőfi Sándor Általános Iskola)